Svetskommissionen är en teknisk branschorganisation för fogande industri. Vi jobbar med standardisering, forskning och utbildning. Svetskommissionens viktigaste uppgift är att verka för våra medlemmars intressen.

Prenumerera på Svetsen

Svetsen är branschtidningen för dig med arbete som berör svets- och fogning. Tidigare har den endast varit för dig som är medlem i Svetskommissionen eller medlem i Svetstekniska föreningen, men vi vill nå fler! Det går nu att teckna en mycket fördelaktig prenumeration.

En prenumeration för Svetsen digitalt och på papper kostar just nu endast 280 kronor för ett helt år (ordinarie pris 480 kr/år). Du får då fyra nummer hem i brevlådan och möjlighet att läsa den digitalt samt tillgång till ett fullt sökbart arkiv med möjlighet att dela artiklar.

Svetsen utkommer med fyra späckade nummer varje år.

Svetsen skriver arbetsplatsreportage, gör intervjuer med branschens nyckelfigurer, nyttoartiklar, om produktnyheter, nya standarder, utbildning, aktuell litteratur med mera samt bevakar utvecklingen inom svets- och fogningsområdet* och och sprider kunskap och erfarenheter från hela världen.
Här hittar du lästips.

Bli prenumerant här


*Limning, lödning, mekanisk fogning, termisk sprutning och skärning, kvalitetskontroll, materialfrågor, hälsa och säkerhet räknas också till området.

Tidningen når beslutsfattare och verksamma inom verkstadsindustri, järn- och stålverk, metallverk och tekniska högskolor. Svetsen startade 1942 och ägs av Svetskommissionen och Svetstekniska föreningen, tidningen når cirka 10000 läsare per nummer.

Kontaktuppgifter

Prenumerationsärenden: 08-120 304 00 eller info@svets.se

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Jens Nyström

PDF

Senast ändrad av: Jens Nyström

 


Bli medlem

Medlemskapet i Svetskommissionen säkrar dina möjligheter till ökad lönsamhet.

1. Kostnadsfri rådgivning
2. Information om standarder
3. Fogningstekniskt nätverk
4. Tidningen Svetsen

Kontakta oss

Besöksadress:
Grev Turegatan 12A
Visa på kartan ›

Postadress:
Grev Turegatan 12 A
114 46 Stockholm

Telefon, växel:
08-120 304 00

E-post:
info@svets.se

Svetskommissionen  Grev Turegatan 12 A, 114 46 Stockholm  Tel: 08-120 304 00  E-post: info@svets.se