Svetskommissionen är en teknisk branschorganisation för fogande industri. Vi jobbar med standardisering, forskning och utbildning. Svetskommissionens viktigaste uppgift är att verka för våra medlemmars intressen.

Vi står i startgroparna

Fogningsdagarna 6-7 oktober är våra medlemsdagar och branschens årliga konferens. Redan nu kan Svetskommissionen konstatera att intresset för att ses är högt.

- Intresset gör det extra kul att kunna presentera ännu en liten överraskning för deltagarna, säger eventansvariga Åsa Malmqvist.

Intresset för Fogningsdagarna med Svetsautomationsdagen är högt. Nytt för Fogningsdagarna 2021 är att konferansen har två seminariedagar och en minimässa med hela 30 utställare. Dag två, Svetsautomationsdagen, är i samarbete med SWIRA.

- Konferensen hålls på Munktellmuseet i Eskilstuna och årets tema är svetsautomation, digitalisering och ny teknik. Svetsautomationsdagens tema är robotsvets och svetsautomation med konkreta lösningar, säger Åsa Malmqvist.

Det går redan nu att ladda ner programmet som är fyllt med intressanta föreläsningar och föreläsare.

- Vi hoppas kunna fylla de sista platserna de närmaste dagarna, så vill man vara med är det väldigt hög tid att boka sin plats, säger Åsa Malmqvist.

Minimässa

Minimässan är däremot redan fullbokad. Utställare är ABB, AFRY Olofström, Agaria, Axson Teknik, BM Svets, Esab, EWM, GasIq, Goodtech Solutions, Högskolan Väst, Kemppi Sverige, Kiwa, Kuka Nordic, Linde, Migatronic, Montico, Nippon Gases, Norsk Svetsteknik (NST), Novatic Industrial, PFERD-VSM, SA Svetsteknik, Sundholm Welding, Svenska Elektrod, Svetsmaskinservice, Svetsutvecklarna, VoestAlpine Böhler, Yaskawa Nordic. Dessutom finns Svetskommisionen, Swira och Elmia på plats.

- De senaste dagarna har vi dessutom fått klart att vi till middagen 6 oktober kan bjuda på en exklusiv maskinshow på Volvo CE Customer Center med transfer till och från konferensen, säger Åsa Malmqvist.

Meet-and-greet 5 oktober

För dem som är tidigt på plats planeras det för ett litet förmingel på hotell Bolinder Munktell klockan 20.00, 5 oktober.

- Vi hoppas kunna erbjuda en bra plats för intresserade att över ett glas träffa studenter, svetsande företag och representanter från vårt nätverk, säger Åsa Malmqvist.

PDF

Senast ändrad av: Jens Nyström

 


Bli medlem

Medlemskapet i Svetskommissionen säkrar dina möjligheter till ökad lönsamhet.

1. Kostnadsfri rådgivning
2. Information om standarder
3. Fogningstekniskt nätverk
4. Tidningen Svetsen

Text

Kontakta oss

Besöksadress:
Grev Turegatan 12A
Visa på kartan ›

Postadress:
Grev Turegatan 12 A
114 46 Stockholm

Telefon, växel:
08-120 304 00

E-post:
info@svets.se

Svetskommissionen  Grev Turegatan 12 A, 114 46 Stockholm  Tel: 08-120 304 00  E-post: info@svets.se