Svetskommissionen är en teknisk branschorganisation för fogande industri. Vi jobbar med standardisering, forskning och utbildning. Svetskommissionens viktigaste uppgift är att verka för våra medlemmars intressen.

27 april 2016

IW-utbildare, se hit!

Vi på kansliet vill ha er hjälp så att vi kan hjälpa er på bästa sätt. Skicka en hälsning till oss med skola och kursansvarig så får ni fina affischer av oss.

Stora förändringar sker ofta i samband med Arbetsförmedlingens upphandlingar kring yrkesutbildninger. Så är fallet speciellt kring svetsutbildningar där endast IW-utbildare upphandlas. Lärare med rätt kvalifikationer är eftertraktade och byter ibland arbetsplats i samband med att ny utbildare upphandlats. Ibland läggs utbildningar ner av andra orsaker.

Det är viktigt att vi så snart som möjligt får kännedom om dessa förändringar. Vi önskar därför att ni skickar en liten hälsning till oss om hur just ni har det. Vi vill veta vem som är kursansvarig och om IW-utbildningen går som planerat. Som tack för att ni tar ett par minuter av er tid till detta så skickar vi ett par affischer till er. Ni skickar informationen till verksamhetsansvarig Elisabeth Egerblom.

Glöm inte att då och då titta in på Svetskommissionens IW-sidor där ni bland annat hittar viktig information och nedladdningsbara dokument. Återkommande frågor på kansliet just nu är varifrån teoriprov beställs och hur man hittar protokoll för provobjekt.

Svaren får du genom att klicka här.

PDF

Senast ändrad av: Sonja di Gleria
27 april 2016

 


Bli medlem

Medlemskapet i Svetskommissionen säkrar dina möjligheter till ökad lönsamhet.

1. Kostnadsfri rådgivning
2. Information om standarder
3. Fogningstekniskt nätverk
4. Tidningen Svetsen

Börja här
Roadmap2015
Kursverksamheten
Teknisk info
Verktyg

Kontakta oss

Besöksadress:
Grev Turegatan 12A
Visa på kartan ›

Postadress:
Box 5073
102 42 Stockholm

Telefon, växel:
08-120 304 00

E-post:
info@svets.se

Svetskommissionen  Box 5073, 102 42 Stockholm  Tel: 08-120 304 00  E-post: info@svets.se