Svetskommissionen är en teknisk branschorganisation för fogande industri. Vi jobbar med standardisering, forskning och utbildning. Svetskommissionens viktigaste uppgift är att verka för våra medlemmars intressen.

Sponsorplan

Sponsorpaket

Sponsorbidrag, kr

Rabatt på kursavg., % *

Guld

125 000

25

Silver

75 000

15

Brons

45 000

10

* Ordinarie kursavgift 141 000 SEK

Guld

Ditt företag får ha en ledamot i kursrådet för utbildningen tillsammans med övriga guldsponsorer och ledamöter från Svetskommisionen, Swerim och KTH. Ditt företags namn kommer att synas på material som presenteras för eleverna på utbildningen. Ditt företag kommer att bli inbjuda till ett arrangemang som hålls tillsammans med kursdeltagarna i slutet av kursen med möjlighet att hålla föredrag. Ditt företag har dessutom möjligheten att skicka en elev på utbildningen med ovanstående rabatt.

Silver

Ditt företagsnamn kommer att synas på material som presenteras för eleverna på utbildningen. Ditt företag kommer att bli inbjuda till ett arrangemang som hålls tillsammans med kursdeltagarna i slutet av kursen med möjlighet att hålla föredrag. Ditt företag har dessutom möjligheten att skicka en elev på utbildningen med ovanstående rabatt.

Brons

Ditt företags namn kommer att synas på material som presenteras för eleverna på utbildningen. Ditt företag kommer att bli inbjuda till ett arrangemang som hålls tillsammans med kursdeltagarna i slutet av kursen. Ditt företag har dessutom möjligheten att skicka en elev på utbildningen med ovanstående rabatt.

Prenumeration på utbildningsplats

Du förbinder dig till att betala årlig kursavgift i tre år. Du väljer om du vill kompetenshöja internt eller låta platsen gå till annan med behörighet till utbildningen. Förutsätter att kursen ges i nuvarande form. Går att kombinera med paketen ovan.

Kontakt

Kontakta Mathias Lundin för mer information.

PDF

Senast ändrad av: Åsa Malmqvist

 


Svetskommissionen genomför IWE-utbildningen i samarbete med ...

KTH Swerea Kimab

Tack till våra sponsorer som gör utbildningen möjlig!

Guldsponsorer:

Silversponsorer:

Bronssponsorer:

Svetskommissionen  Grev Turegatan 12 A, 114 46 Stockholm  Tel: 08-120 304 00  E-post: info@svets.se