Svetskommissionen är en teknisk branschorganisation för fogande industri. Vi jobbar med standardisering, forskning och utbildning. Svetskommissionens viktigaste uppgift är att verka för våra medlemmars intressen.

Svetslärarmötet (SLM)

Att uppdatera kompetensen hos våra svetslärare är viktigt. Viktigt för våra skolor och elever, och för Sveriges svetsande industri.

Info om SLM:

Missa inte vinterns mötesplats för lärare och andra som kan svetsning! Ny kunskap – exempel från industrin, de senaste regeländringarna och möten med nya människor, det stärker svetsläraren i vardagen. Det blir två intressanta dagar med tekniska föredrag, praktiska demonstrationer, minimässa och middag.

Bidra till att höja statusen för våra svetslärare

Genom Svetslärarmötet vill vi bidra till att höja statusen för våra svetslärare. Detta för att lärarna är en viktig del i att höja statusen på svetsaryrket och säkerställa tillgången på kompetent personal.

Konferensen kommer att hållas under två dagar med föreläsningar och demonstrationer som visar svetsutrustning, tillbehör, utbildningslitteratur.

Svetslärarmötet är en utbildning som anordnas varje år av Svetskommissionen och Svetstekniska föreningen. Syftet med kursen är att ge svetslärarna och personer i svetsande och utbildande verksamhet den utbildning som krävs för att hålla sina kunskaper aktuella.

Kursen har gjorts möjlig att genomföra tack vare stöd från sponsorer och samarbetspartners.

Kurskommitté

Kontaktuppgifter

Vill du ha information och inbjudningar från Svetslärarmötet eller vill du att vi ska skicka informationen till en annan adress så kan du uppdatera dina kontaktuppgifter här.

Tidigare SLM

Här hittar du program från tidigare Svetslärarmöten.

PDF

Senast ändrad av: Sonja di Gleria
04 augusti 2020

 


Målgrupp

Kursen är avsedd för lärare och utbildningsansvariga inom svetsområdet. Även produktansvariga hos leverantörer av svetsförnödenheter är väkomna att delta.

 

Kontakta oss

Besöksadress:
Grev Turegatan 12A
Visa på kartan ›

Postadress:
Box 5073
102 42 Stockholm

Telefon, växel:
08-120 304 00

E-post:
info@svets.se

Svetskommissionen  Box 5073, 102 42 Stockholm  Tel: 08-120 304 00  E-post: info@svets.se