Svetskommissionen är en teknisk branschorganisation för fogande industri. Vi jobbar med standardisering, forskning och utbildning. Svetskommissionens viktigaste uppgift är att verka för våra medlemmars intressen.

Kockums ubåt

Fogningsdagarna

Fogningsdagarna är våra medlemsdagar och det bästa tillfället för oss i branschen och inom industrin att träffas och utbyta erfarenheter. Du kan räkna med mycket ny kunskap och nya kontakter under två fullspäckade dagar.

Seminariedelen innehåller aktuella teman och högintressanta föredrag. I anslutning till konferensen hålls Svetskommissionens årsmöte, dit våra medlemsrepresentanter är välkomna.

Årets fogningsdagar

Fogningsdagarna 2021 i Eskilstuna kommer att ha tema svetsautomation, digitalisering och ny teknik. Björn Langebeck från Tillväxtverket är moderator. Många intressanta föreläsningar och talare finns med i programmet (som är under bearbetning) och vi planerar även för en minimässa. Andra dagen i programmet kommer vi att fokusera på nätverkande och teknikutbyte för svetsautomation samt konkreta lösningar och information som är direkt applicerbar i en verksamhet. Genom Robotlyftet kommer det även att på plats finnas möjlighet till rådgivning och en uppstart till en förutsättningsstudie för utveckling av verksamheten.

Du kan välja att delta på hela evenemanget eller endast en av dagarna.

Svetskommissionens årsmöte för medlemmar hålls den 14 april på förmiddagen. Därefter har vi en gemensam middag, i samband med denna håller svetstekniska föreningen sin årsstämma.

Mer information om programmet och praktiska detaljer samt om hur du anmäler dig kommer vi att delge framöver.

Mer information hittar du här. Årsmötet hålls även via länk, röstberättigade kontaktpersoner får inbjudan via mejl. 

Tidigare Fogningsdagar

Här hittar du programmet från våra tidigare Fogningsdagar.

Kontakt

För frågor om Fogningsdagarna kontakta Åsa Malmqvist.

PDF

Senast ändrad av: Åsa Malmqvist
14 september 2020

 


Kontakt Fogningsdagarna

Om du vill veta mer om projektet, ta kontakt med Åsa Malmqvist tel: 08-120 304 07.

Kontakta oss

Besöksadress:
Grev Turegatan 12A
Visa på kartan ›

Postadress:
Box 5073
102 42 Stockholm

Telefon, växel:
08-120 304 00

E-post:
info@svets.se

Svetskommissionen  Box 5073, 102 42 Stockholm  Tel: 08-120 304 00  E-post: info@svets.se