Svetskommissionen är en teknisk branschorganisation för fogande industri. Vi jobbar med standardisering, forskning och utbildning. Svetskommissionens viktigaste uppgift är att verka för våra medlemmars intressen.

Svetsen digital

Nu går det även att läsa tidningen Svetsen på datorn eller mobilen. Den stora fördelen är att du kan läsa tidningen var du än är, samt att du kan söka i gamla nummer och dela de artiklar du tycker om.

Gå in på www.svetsen.se och klicka på Logga in. Första gången behöver du klicka på Skapa konto. Där fyller du i den e-postadress du använder i kommunikationen med Svetskommissionen, väljer ett lös­enord och klickar på Skapa konto eller köpa en prenumeration. Du får då ett aktiveringsmejl till din adress, följ instruktionerna i det så är du snart igång med att läsa tidningen digitalt.

Eller bli prenumerant här

Nu som app

Vill du läsa tidningen i mobilen är det bästa att ladda ner den app vi skapat för både Android och iOS. Gå in där du brukar hämta appar och sök efter Svetsen. Även i appen behöver du skapa ett konto.

Sök i arkivet

Svetsen digital har många bra funktioner. En av dem är att du snabbt kan söka i arkivet, bland gamla nummer, tio år tillbaka i tiden. Bara skriv in ditt favoritämne på sökraden så får du upp alla artiklar vi skrivit om det.

Dela artiklar

I pdf-läget bläddrar du enkelt igen­om tidningen och får en överblick. När du klickar på en artikel kommer du till artikelläget. Där kan du dela artikeln på flera olika sätt.

Läsläge

Det går dessutom att ändra storlek­en på texten, några olika typsnitt finns att välja mellan och även färg går att justera. Om du hellre vill få tidningen uppläst klickar du bara på spela-tecknet.

PDF

Senast ändrad av: Åsa Malmqvist

 


Läs tidningen digitalt

Du som får tidningen på papper kan även få den digitalt.

Roadmap 2015
Kursverksamheten
Teknisk info
Verktygslådan

Kontakta oss

Besöksadress:
Grev Turegatan 12A
Visa på kartan ›

Postadress:
Grev Turegatan 12 A
114 46 Stockholm

Telefon, växel:
08-120 304 00

E-post:
info@svets.se

Svetskommissionen  Grev Turegatan 12 A, 114 46 Stockholm  Tel: 08-120 304 00  E-post: info@svets.se