Svetskommissionen är en teknisk branschorganisation för fogande industri. Vi jobbar med standardisering, forskning och utbildning. Svetskommissionens viktigaste uppgift är att verka för våra medlemmars intressen.

Du är Svetskommissionen - engagera dig!

Vi som sitter på Svetskommissionens kansli är bara en liten del av Svetskommissionen. Den stora delen är våra medlemsföretag och de människor samverkar i nätverket - människor som du, människor som är med i våra arbetsgrupper. Här hittar du våra arbetsgrupper.

Vad får du ut av medverkan?

Nätverk

Som deltagare i en arbetsgrupp får du ett fantastiskt nätverk av kunniga personer. Perfekt om du är ensam på företaget om ditt arbetsområde och vill ha tekniskt kvalificerat utbyte eller kanske om du är nyanställd och snabbt behöver ett nätverk.

Kunskap

I arbetsgrupperna diskuteras de mest aktuella frågorna runt gruppens verksamhet – nya tekniska lösningar, internationella erfarenheter, myndighetskrav eller utbildningsbehov.

Merit

Det är en fin erfarenhet att ha – att tillsammans med Sveriges främsta personer inom området bidragit till att aktuella frågor drivits framåt. Kontakta oss om du vill ha ett intyg på din medverkan.

Information

Vad händer i branschen? Du får veta det först och missar inte något.

Vad önskar vi av dig?

Omvärldsbevakning

Din vardag är intressant för oss – den påverkar fogningsvärlden. Vilka frågeställningar, framgångar och problem dyker upp? Finns det fler med liknande tankar?

Utbildningsbehov i branschen

Du som är mitt i verkligheten ser bäst vad som behövs just nu. Vilka utbildningsbehov har ni inom företaget? Vilka kunskaper skulle era kunder eller leverantörer behöva?

Informationsspridning:

Vissa saker måste man hålla inom företaget, men mycket kan man dela med andra. Vad gjorde det där projektet så lyckat? Vad ska man undvika i just den processen? Undvik att uppfinna hjulet flera gånger.

Sprida Svetskommissionens information:

Vi tror på er, vi tror på Svetskommissionen och vi tror på att vi gemensamt kan underlätta för andra i industrin. Därför är det bra att aktivt sprida information från Svetskommissionen. Vi informerar via olika kanaler: protokoll från arbetsgrupper, vår hemsida, sociala medier, nyhetsbrev och sist med inte minst Svetsen. Där kan du även bidra med artiklar om ditt företags verksamhet – lyckade projekt, problem ni löst eller produktiva samarbeten.

Tipsa om potentiella AG-medlemmar.

Tipsa oss om duktiga personer som borde vara med i gruppens arbete, och tipsa intresserade om arbetsgruppen. Win-win!

PDF

Senast ändrad av: Mathias Lundin

 


Engagera dig!

Ett medlemskap blir bättre ju mer du engagerar dig i vår verksamhet. Välkommen till något av våra evenemang, arbetsgrupper eller kurser!

Kontakta oss

Besöksadress:
Grev Turegatan 12A
Visa på kartan ›

Postadress:
Grev Turegatan 12 A
114 46 Stockholm

Telefon, växel:
08-120 304 00

E-post:
info@svets.se

Svetskommissionen  Grev Turegatan 12 A, 114 46 Stockholm  Tel: 08-120 304 00  E-post: info@svets.se