Svetskommissionen är en teknisk branschorganisation för fogande industri. Vi jobbar med standardisering, forskning och utbildning. Svetskommissionens viktigaste uppgift är att verka för våra medlemmars intressen.

Digitalt Frukostmöte 6 maj för SYVAR

Arbetar du som som studie- och yrkesvägledare och vill veta mer om svetsutbildning och möjliga karriärvägar för yrkessvetsare? Välkommen att lyssna på Elisabeth Egerblom och Jonas Saarimäki, ansvariga för diplomutbildningar på Svetskommissionen, som berättar om IW-svetsutbildningen, International Welder.

Svetsaryrket kräver idag både god praktisk färdighet och teoretisk kunskap, vilket utbildningen till internationell svetsare ger. Ett IW-diplom talar om att utbildingen är kvalitetsgranskad.

Svetsare är ett fritt yrke som ofta är kreativt, med bra lön och goda chanser att arbeta utomlands. Framtiden ser ljus ut när det gäller jobb, svensk industri behöver fler skickliga svetsare! Som svetsare arbetar du med olika uppgifter, främst inom verkstadsindustri. Några av arbetsuppgifterna är tillverkning, montering och reparation. Det finns dessutom möjlighet att läsa vidare på någon av de högre diplomutbildningarna, till exempel till svetsspecialist.


Anmälan

PDF

Senast ändrad av: Åsa Malmqvist

 


Sista anmälan:
6 maj

När?

6 maj kl. 08.30-9.30.

Var?

På Teams

Startdatum:

Slutdatum:

Plats

Kursavgift:

Medlem: 0 kr
Icke medlem: 0 kr

Priser är exkl. moms.

Anmälan är bindande.

Kontakta oss

Besöksadress:
Grev Turegatan 12A
Visa på kartan ›

Postadress:
Grev Turegatan 12 A
114 46 Stockholm

Telefon, växel:
08-120 304 00

E-post:
info@svets.se

Svetskommissionen  Grev Turegatan 12 A, 114 46 Stockholm  Tel: 08-120 304 00  E-post: info@svets.se