Svetskommissionen är en teknisk branschorganisation för fogande industri. Vi jobbar med standardisering, forskning och utbildning. Svetskommissionens viktigaste uppgift är att verka för våra medlemmars intressen.

Svetslärarmötet (SLM)

Att uppdatera kompetensen hos våra svetslärare är viktigt. Viktigt för våra skolor och elever, och för Sveriges svetsande industri.

Svetslärarmötet 2024 - program och anmälan

Bidra till att höja kompetensen för våra svetslärare

Genom Svetslärarmötet vill vi bidra till att höja kompetensen för våra svetslärare. Lärarna är en viktig del i att säkerställa tillgången på kompetent personal till svensk industri.

Svetslärarmötet är en fortbildning som anordnas varje år av Svetskommissionen och Svetstekniska föreningen. Syftet med kursen är att ge svetslärarna och personer i svetsande och utbildande verksamhet den fortbildning som krävs för att ha aktuell kunskap att förmedla. Syftet är också att inspirera lärarna med nya idéer, möjliggöra erfarenhetsutbyte och utöka deras kontaktnät för att i förlängningen motivera eleverna.

Kursen har gjorts möjlig att genomföra tack vare stöd från sponsorer och samarbetspartners.

Kurskommitté

Kontaktuppgifter

Vill du ha information och inbjudningar från Svetslärarmötet eller vill du att vi ska skicka informationen till en annan adress så kan du uppdatera dina kontaktuppgifter här.

Tidigare SLM

Här hittar du program från tidigare Svetslärarmöten.

PDF

Senast ändrad av: Åsa Malmqvist

 


Målgrupp

Kursen är avsedd för lärare och utbildningsansvariga inom svetsområdet. Även produktansvariga hos leverantörer av svetsförnödenheter är väkomna att delta.

 

Kontakta oss

Besöksadress:
Grev Turegatan 12A
Visa på kartan ›

Postadress:
Grev Turegatan 12 A
114 46 Stockholm

Telefon, växel:
08-120 304 00

E-post:
info@svets.se

Svetskommissionen  Grev Turegatan 12 A, 114 46 Stockholm  Tel: 08-120 304 00  E-post: info@svets.se