Svetskommissionen är en teknisk branschorganisation för fogande industri. Vi jobbar med standardisering, forskning och utbildning. Svetskommissionens viktigaste uppgift är att verka för våra medlemmars intressen.

En vinnare

Så här nominerar du bästa IW-elev, IW-lärare och IW-utbildare

Genom det här priset vill vi uppmärksamma det arbete som läggs ner ute på skolorna och ge ett bevis på branschens uppskattning. Vinnarna presenteras på Svetslärarmötet som hålls årligen.

Bästa IW-elev

Vi kommer årligen att belöna minst en IW-elev som har utmärkt sig på något vis. Här nominerar du som är lärare. Det handlar inte bara om elever med flest diplom utan om vilja, mod och målmedvetenhet. Men hjälp av en kort motivering från lärare kommer en oberoende domarpanel att utse årets elev. Här nominerar du.

Bästa IW-lärare

Här kan du som elev nominera din favoritlärare inom svets. Med hjälp av en kort motivering från elever kommer en oberoende domarpanel att utse årets svetslärare. Vi vill premiera engagemang, kunskap och förmåga att skapa intresse för en bransch som ropar efter arbetskraft. Här nominerar du.

Bästa IW-utbildare

Här kan både elever och lärare nominera skolan. Är det nytänkande, moderna maskiner och god stämning som gör din skola så bra? Berätta för oss! Men hjälp av en kort motivering från elever och lärare kommer en oberoende domarpanel att utse årets IW-utbildare. Här nominerar du.

PDF

Senast ändrad av: Åsa Malmqvist

 


Roadmap 2015
Kursverksamheten
Teknisk info
Verktygslådan

Kontakta oss

Besöksadress:
Grev Turegatan 12A
Visa på kartan ›

Postadress:
Grev Turegatan 12 A
114 46 Stockholm

Telefon, växel:
08-120 304 00

E-post:
info@svets.se

Svetskommissionen  Grev Turegatan 12 A, 114 46 Stockholm  Tel: 08-120 304 00  E-post: info@svets.se