Svetskommissionen är en teknisk branschorganisation för fogande industri. Vi jobbar med standardisering, forskning och utbildning. Svetskommissionens viktigaste uppgift är att verka för våra medlemmars intressen.

Svetskommissionens logotyp

Här hittar du de logotyper som vi använder. Om du vill använda vår logotyp är det viktigt att du tittar igenom reglerna för hur den får användas.

Logotyp

Vår visuella identitet omfattar bland annat logotyp, typografi, färgpalett och andra grafiska uttryck såsom grafiskt element och bildmanér. Vår visuella identitet ska inspirera och ge vägledning och signalera vad vi står för.

Det finns vissa regler kring vår logotyp som du kan läsa om här. Pdf, 1.6 MB.

Logotyper endast för medlemmar

För att ni medlemmar ska kunna visa ert stöd för oss har vi tagit fram en devis att använda vid mässor och på annat tryckt material. Nederst på sidan kan inloggade medlemmar ladda hem dessa.


Vi har även tagit fram ett sigill/kvalitetssigill. Denna är en symbol fri att använda för medlemmar som ett bevis på att man tillhör en ansvarstagande och kvalitetsstärkande branschorganisation. För att få åtkomst krävs inloggning.

PDF

Senast ändrad av: Eva Kallenberg

 


Kontakt

Ta kontakt med Jens Nyström om du har frågor om logotypen eller vår visuella identitet.

Kontakta oss

Besöksadress:
Grev Turegatan 12A
Visa på kartan ›

Postadress:
Grev Turegatan 12 A
114 46 Stockholm

Telefon, växel:
08-120 304 00

E-post:
info@svets.se

Svetskommissionen  Grev Turegatan 12 A, 114 46 Stockholm  Tel: 08-120 304 00  E-post: info@svets.se