Svetskommissionen är en teknisk branschorganisation för fogande industri. Vi jobbar med standardisering, forskning och utbildning. Svetskommissionens viktigaste uppgift är att verka för våra medlemmars intressen.

24 september 2018

Vill du träffa nästa generation svetsingenjörer?

Vi står inför en framtid med allt mer avancerade material och utrustningar, samtidigt som kraven från regelverk och beställare ökar. Behovet av kompetens, både fler utbildade personer och högre kunskapsnivå, inom svetsområdet är högt.

Utbildningen till internationell svetsingenjör (IWE) på KTH har sedan starten varit beroende av ekonomiskt stöd från industrin. Med minskat antal betalande industrielev­er och färre sponsorföretag står vi nu inför risken att inte längre kunna utbilda svetsingenjörer i Sverige.

Erbjudande

Vi erbjuder nu ett antal sponsorpaket för företag som vill vara med och säkerställa kompetensförsörjning till branschen. För er blir detta även en möjlighet att tidigt få träffa framtidens svetsingenjörer och presentera just ert företag. Vi hoppas att ni vill vara med och stödja svensk industri och väljer att bli sponsorföretag för svetsingenjörsutbildningen på KTH. Här hittar du sponsorplanen.

Kontakt

Kontakta Elisabeth Egerblom för mer information 08-120 304 02.

PDF

Senast ändrad av: Sonja di Gleria
24 september 2018

 


Bli medlem

Medlemskapet i Svetskommissionen säkrar dina möjligheter till ökad lönsamhet.

1. Kostnadsfri rådgivning
2. Information om standarder
3. Fogningstekniskt nätverk
4. Tidningen Svetsen

Roadmap2015
Kursverksamheten
Teknisk info
Verktyg

Kontakta oss

Besöksadress:
Grev Turegatan 12A
Visa på kartan ›

Postadress:
Box 5073
102 42 Stockholm

Telefon, växel:
08-120 304 00

E-post:
info@svets.se

Svetskommissionen  Box 5073, 102 42 Stockholm  Tel: 08-120 304 00  E-post: info@svets.se