Svetskommissionen är en teknisk branschorganisation för fogande industri. Vi jobbar med standardisering, forskning och utbildning. Svetskommissionens viktigaste uppgift är att verka för våra medlemmars intressen.

14 november 2014

Välkommen till Svetslärarmötet

Svetslärarmötet är ett årligt arrangemang för att stimulera och stärka landets svetslärare. Med nya tankar och inspiration kan en lärare i sin tur motivera sina elever och framtida svetsare ännu bättre.

Det har varit turbulent runt det gymnasiala industritekniska programmet en tid. Vi är glada att välkomna regeringens utredare Amelie von Zweigberk till årets Svetslärarmöte för att informera om vad hon kommit fram till angående de praktiska och teoretiska delarna.

Likaså kommer vi att få höra hur Teknikcollege ser på framtiden. Teknikcollege är en samarbetsorganisation för teknisk utbildning, initierad av industrirådet. Årets tekniska föredrag är intressanta och blandade, med en huvudlinje runt fogning av metaller som inte är svarta stål respektive reparation med svetsning.

Vi hoppas kunna visa upp termitsvetsning praktiskt, ett skådespel man inte enkelt ser i vardagen. Naturligtvis blir det även praktiska demonstrationer och en minimässa där leverantörer visar upp sina nyheter.

 

Filer tillgängliga för nedladdning
Ikon som illustrerar filtyp Filnamn Filstorlek Datum fil laddades upp
PDF

Senast ändrad av: Sonja di Gleria
22 maj 2019

 


Bli medlem

Medlemskapet i Svetskommissionen säkrar dina möjligheter till ökad lönsamhet.

1. Kostnadsfri rådgivning
2. Information om standarder
3. Fogningstekniskt nätverk
4. Tidningen Svetsen

Börja här
Roadmap2015
Kursverksamheten
Teknisk info
Verktygslådan

Kontakta oss

Besöksadress:
Grev Turegatan 12A
Visa på kartan ›

Postadress:
Box 5073
102 42 Stockholm

Telefon, växel:
08-120 304 00

E-post:
info@svets.se

Svetskommissionen  Box 5073, 102 42 Stockholm  Tel: 08-120 304 00  E-post: info@svets.se