Svetskommissionen är en teknisk branschorganisation för fogande industri. Vi jobbar med standardisering, forskning och utbildning. Svetskommissionens viktigaste uppgift är att verka för våra medlemmars intressen.

10 oktober 2020

Spara datumet 14-15 april

Nu är det tid att göra plats i kalendern för fogningsdagarna 2021. I år kommer dagarna förläggas till Eskilstuna och temat vara svetsautomation, digitalisering och ny teknik.

Programmet för 2021-års fogningsdagar erbjuder många intressanta föreläsningar och talare (programmet är under bearbetning) och vi planerar även för en minimässa likt den i Trollhättan 2019. Fogningsdagarna 2021 i Eskilstuna kommer att ha tema svetsautomation, digitalisering och ny teknik. Björn Langebeck från Tillväxtverket är moderator

Andra dagen i programmet kommer vi att fokusera på nätverkande och teknikutbyte för svetsautomation. Vi kommer att erbjuda konkreta lösningar och information som är direkt applicerbar i en verksamhet. Genom Robotlyftet kommer det även att finnas möjlighet att initiera en rådgivning/studie för att utveckla verksamheten.

Du kan välja att delta på hela evenemanget eller endast en av dagarna. Svetskommissionens årsmöte för medlemmar hålls den 14 april på förmiddagen. Den gemensamma middagen genomförs på kvällen den 14 april och i samband med denna håller Svetstekniska föreningen sin årsstämma.

Mer information om programmet och praktiska detaljer samt om hur du anmäler dig kommer vi att delge framöver.

Mer info hittar du här.

PDF

Senast ändrad av: Åsa Malmqvist
10 oktober 2020

 


Bli medlem

Medlemskapet i Svetskommissionen säkrar dina möjligheter till ökad lönsamhet.

1. Kostnadsfri rådgivning
2. Information om standarder
3. Fogningstekniskt nätverk
4. Tidningen Svetsen

Kontakta oss

Besöksadress:
Grev Turegatan 12A
Visa på kartan ›

Postadress:
Box 5073
102 42 Stockholm

Telefon, växel:
08-120 304 00

E-post:
info@svets.se

Svetskommissionen  Box 5073, 102 42 Stockholm  Tel: 08-120 304 00  E-post: info@svets.se