Svetskommissionen är en teknisk branschorganisation för fogande industri. Vi jobbar med standardisering, forskning och utbildning. Svetskommissionens viktigaste uppgift är att verka för våra medlemmars intressen.

Ny bemanning på kansliet

Nu återvänder tre av kansliets medarbetare samtidigt som vi välkomnar en ny. Elisabeth Öhman, Nesrin Ari och Jens Nyström är alla snart åter i tjänst medan Joakim Ekeroth är ny, både i organisationen och i sin roll som tekniksekreterare.

Joakim Ekeroth är utbildad civilingenjör och IWE med en professionell bakgrund som både processingenjör och svetsingenjör. Han kommer närmast från en tjänst på Westinghouse Electric Sweden.

 

Vilka blir dina huvudsakliga ansvarsområden?

- Jag kommer att ansvara för att hålla ihop Lasergruppens arbete och att vara Svetskommissionens representant i ett antal arbetsgrupper, i första hand AG 41a och AG 46. Det blir också min uppgift att jobba med validering av svetskompetens.

Vad ser du mest fram emot?

- Samarbetet med svetslärarna och Svetskommissionens medlemsföretag, men förstås också alla kunniga medarbetare här på kansliet.

 

PDF

Senast ändrad av: Jens Nyström

 


Bli medlem

Medlemskapet i Svetskommissionen säkrar dina möjligheter till ökad lönsamhet.

1. Kostnadsfri rådgivning
2. Information om standarder
3. Fogningstekniskt nätverk
4. Tidningen Svetsen

Kontakta oss

Besöksadress:
Grev Turegatan 12A
Visa på kartan ›

Postadress:
Grev Turegatan 12 A
114 46 Stockholm

Telefon, växel:
08-120 304 00

E-post:
info@svets.se

Svetskommissionen  Grev Turegatan 12 A, 114 46 Stockholm  Tel: 08-120 304 00  E-post: info@svets.se