Svetskommissionen är en teknisk branschorganisation för fogande industri. Vi jobbar med standardisering, forskning och utbildning. Svetskommissionens viktigaste uppgift är att verka för våra medlemmars intressen.

Anmäl dig till Svetslärarmötet

Nu är programmet för Svetslärarmötet så gott som klart, och vi har en hel del matnyttigt att bjuda på. Förutom minimässa och praktiska demonstrationer har vi bjudit in en mängd intressanta föreläsare.

Eller vad sägs om att få veta mer om undervattenssvetsning? Peter Eriksson från Equinor ASA (Statoil ASA) är med för att berätta om det.

I en bransch med bara 5 % kvinnor är det dags att ta några steg mot jämlikhet. Varför det är svårt och varför förändring tar tid kommer Svante Tidholm från Män för jämställdhet att prata om.

Det är idag en omfattande brist på yrkeslärare och behovet av nya yrkeslärare bara ökar enligt Högskoleverket - därför är yrkeslärarprogrammet en investering för framtiden. Föreläsare är Eva Eliasson och Helena Rehn från Stockholms Universitet.

Andra ämnen som du får lära dig mer om är standarder, oförstörande provning, NAW-inspektion, yrkestävlingar och mycket mer.

PDF

Senast ändrad av: Sonja di Gleria

 


Bli medlem

Medlemskapet i Svetskommissionen säkrar dina möjligheter till ökad lönsamhet.

1. Kostnadsfri rådgivning
2. Information om standarder
3. Fogningstekniskt nätverk
4. Tidningen Svetsen

Kontakta oss

Besöksadress:
Grev Turegatan 12A
Visa på kartan ›

Postadress:
Grev Turegatan 12 A
114 46 Stockholm

Telefon, växel:
08-120 304 00

E-post:
info@svets.se

Svetskommissionen  Grev Turegatan 12 A, 114 46 Stockholm  Tel: 08-120 304 00  E-post: info@svets.se