Svetskommissionen är en teknisk branschorganisation för fogande industri. Vi jobbar med standardisering, forskning och utbildning. Svetskommissionens viktigaste uppgift är att verka för våra medlemmars intressen.

10 januari 2017

All time high!

På torsdag blir vi över 130 personer som får inspiration och ny kunskap om till exempel fartygsbyggen i moderna rostfria stål och arbetsmiljö; kunskap om att få bättre luft.

Konferensen kommer att hållas på två dagar med föreläsningar och demonstrationer som visar svetsutrustning, tillbehör, utbildningslitteratur.

Svetslärarmötet är en utbildning som anordnas varje år av Svetskommissionen och Svetstekniska föreningen. Syftet med kursen är att ge svetslärarna och personer i svetsande och utbildande verksamhet den utbildning som krävs för att hålla sina kunskaper aktuella.

Vi vill rikta ett stort tack till sponsorer och samarbetspartners. Utan dem skulle mötet inte vara möjligt att genomföra.

Våra huvudsamarbetspartners

AAA certifikation, Aga, Air Liquide, Axson, Dekra, Elga, NST, Esab, Force Technology, Praxair, GasIQ, Voestalpine och Kemppi.

Våra samarbetspartners

Castolin Scandinavia AB/C.I Pihl/Elga AB/Force Technology Sweden AB/Järnvägsskolan Tra kverket/Yrkesakademin AB/ Liber AB/ScandRail Sweden AB/Lincoln/Svenska Elektrod AB/ Voestalpine Böhler Welding

PDF

Senast ändrad av: Sonja di Gleria

 


Bli medlem

Medlemskapet i Svetskommissionen säkrar dina möjligheter till ökad lönsamhet.

1. Kostnadsfri rådgivning
2. Information om standarder
3. Fogningstekniskt nätverk
4. Tidningen Svetsen

Börja här
Roadmap2015
Kursverksamheten
Teknisk info
Verktyg

Kontakta oss

Besöksadress:
Grev Turegatan 12A
Visa på kartan ›

Postadress:
Grev Turegatan 12 A
114 46 Stockholm

Telefon, växel:
08-120 304 00

E-post:
info@svets.se

Svetskommissionen  Grev Turegatan 12 A, 114 46 Stockholm  Tel: 08-120 304 00  E-post: info@svets.se